90 jaar chiro


Op 11 november 2024 organiseert chiro Vlaanderen een fantastische avond in het Sportpaleis. Samen met 20.000 andere chiromensen zullen we kunnen meezingen met de (chiro)liedjes van vroeger en nu. Dat willen we als chiro Kadammers uiteraard niet missen en daarom leggen wij een bus in! Ook ouders en oud-leiding mogen mee. Ribbels, Speelclub en rakwi's kunnen enkel mee onder begeleiding van hun ouders. Toch blijven we met alle kinderen in groep. Kinderen zullen nooit alleen mogen rondlopen. 

Veel praktische info hebben we nog niet maar we verwachten rond 17u uit Oostende te vertrekken met de bus. Rond 21u30 is de show gedaan en rond 23u30 verwachten we terug in Oostende te zijn. Wil jij dit hele avontuur niet missen? Koop dan snel een ticket via onderstaande link. Een ticket kost 28 euro (ticket + bus). We kozen voor zitplaatsen. 

Opgepast! Momenteel is er plaats voor 60 personen. Wees er dus snel bij. De resterende mensen worden op de wachtlijst geplaatst. Als we genoeg mensen op de wachtlijst hebben staan en er nog tickets in het Sportpaleis zijn kunnen we een tweede bus inleggen.